TIME REMAINING TO UNLEASH HELL:

daya: hours: mins: secs:

OEF Australia 2014 - Running order!!!

FRIDAY 7th MARCH, 2014 > The Reverence Hotel

www.reverencehotel.com

18.00 - 18.20 big stage 20 min BURST (New Caledonia)
18.20 - 18.40 small stage 20 min DIPLOID
18.40 - 19.05 big stage 25 min BLACK JESUS
19.05 - 19.30 small stage 25 min FESTERING DRIPPAGE
19.30 - 20.00 big stage 30 min DISINTEGRATOR
20.00 - 20.30 small stage 30 min SEWERCIDE
20.30 - 21.00 big stage 30 min RORT
21.00 - 21.30 small stage 30 min DOUBLED OVER
21.30 - 22.10 big stage 40 min JIG-AI (Czech republic)
22.10 - 22.40 small stage 30 min WRETCH
22.40 - 23.30 big stage 50 min CRIPPLE BASTARDS (Italy) - full set
23.30 - 00.00 small stage 30 min HEADLESS DEATH

SATURDAY 8th MARCH, 2014 > Corner Hotel

www.cornerhotel.com

18.00 - 18.20 big stage 20 min HACKED TO CHUNKS
18.25 - 18.45 small stage 20 min IRONHAWK
18.50 - 19.10 big stage 20 min NEW BLOOD
19.15 - 19.35 small stage 20 min ETHER RAG
19.40 - 20.05 big stage 25 min NOWYOUREFUCKED
20.10 - 20.35 small stage 25 min SUPER FUN HAPPY SLIDE
20.40 - 21.15 big stage 35 min CRIPPLE BASTARDS - (Misantropo A Senso Unico show) 35 minutes
21.20 - 21.45 small stage 25 min PREGNANCY 
21.50 - 22.40 big stage 50 min DOOM (UK)
22.45 - 23.15 small stage 30 min SHACKLES
23.20 - 23.50 big stage 30 min THE KILL
23.55 - 00.25 small stage 30 min SICK PEOPLE
00.30 - 01.00 big stage 30 min CAPTAIN CLEANOFF

SUNDAY > 9th MARCH, 2014 - Bendigo Hotel

www.bendigohotel.com.au

16.00 - 16.20 stage 20 min DIPLOID
16.35 - 16.55 stage 20 min ATOMIC DEATH SQUAD
17.10 - 17.35 stage 25 min BLIGHT WORMS
17.50 - 18.15 stage 25 min TERROR STRIKE
18.30 - 19.00 stage 30 min ASBESTOSISIS
19.20 - 19.50 stage 30 min BURST (New Caledonia)
20.10 - 20.40 stage 30 min PISSBOLT
21.00 - 21.40 stage 40 min FILTH
22.10 - 23.00 stage 50 min JIG-AI (Czech republic) - special set